Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2020 12:50

Лікар-гінеколог помер від коронавірусу

Лікар-гінеколог помер від коронавірусу
У Луцьку на Волині коронавірус посмертно підтвердили в лікаря-гінеколога обласної лікарні 66-річного Ореста Тимчака. Фото: volynnews.com

У Луцьку на Волині коронавірус посмертно підтвердили у 66-річного лікаря-гінеколога обласної лікарні.

Він помер 2 дні тому. У довідці причиною смерті спочатку вказали хворобу серця. І лише після того, як родичам віддали тіло на поховання, прийшов остаточний результат аналізу, йдеться в ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус підтвердили у двох поліцейських

У лікарні твердять, що останні 10 днів лікар перебував у відпустці. Кілька днів тому з діагнозом "пневмонія" потрапив до інфекційної лікарні. Cпочатку експрес-тест показав негативний результат, аналізи чоловіка відправили на підтвердження і виявили-таки коронавірус.

Померлий - відомий у Луцьку лікар-гінеколог Орест Тимчак, повідомляє volynnews.com. Він працював багато років у Волинській обласній клінічній лікарні, був хорошим лікарем, професіоналом у сфері гінекології, доброю та чуйною людиною, розповідають колеги.

В Україні підтверджено 549 випадків COVID-19. Усього зафіксовано 13 смертей від COVID-19 в країні. 8 людей вже одужали, з них - 2 дітей. У всіх повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Зараз ви читаєте новину «Лікар-гінеколог помер від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути