вівторок, 25 січня 2011 19:36

Лідер мусульман Кавказу прокляв терориств, які підірвали "Домодєдово"

Лідер мусульман Кавказу прокляв терориств, які підірвали "Домодєдово"

Голова Управління мусульман Кавказу Аллахшукюр Паша-заде висловив співчуття росіянам у зв'язку з терактом у "Домодєдово".

"Молитовно кличу про упокій душ загиблих і про швидке одужання всіх поранених. Висловлюю своє глибоке співчуття рідним і близьким загиблих", - йдеться у телеграмі Паша-заде Патріарху Московському і всієї Русі Кирилу.

Її текст у вівторок надійшов до редакції порталу "Інтерфакс-Релігія".

В іншому своєму посланні, президентові Російської Федерації Дмитру Медведєву, ісламський лідер назвав подію в аеропорту "зловісним, нелюдським актом".

"Уболіваючи про невинних жертв, ми проклинаємо тих, хто вчинив тяжкий гріх, посягнувши на священний дар - людське життя. Не може бути прощення цим нелюдам без роду, віри і совісті. Не маючи національності і віросповідання, терористи і екстремісти гідні суворої кари Всевишнього, загального презирства й осуду ", - зазначено в документі.

Голова Управління мусульман Кавказу заявив про повну підтримку зусиль Дмитра Медведєва "у напрямку створення непереборного заслону проти тероризму - цього найлютішого ворога всього людства".

Паша-заде також направив співчуття прем'єр-міністрові РФ Володимиру Путіну, в якому, зокрема, підкреслив, що "ми, незалежно від національності та віросповідання, повинні бути разом у протистоянні силам зла і насильства, викритті їх антилюдської і антирелігійної сутності".

Зараз ви читаєте новину «Лідер мусульман Кавказу прокляв терориств, які підірвали "Домодєдово"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути