неділя, 29 вересня 2019 18:02

Легковик з пасажиром в багажнику протаранив паркан, є загиблий

Легковик з пасажиром в багажнику протаранив паркан, є загиблий
За кермом автомобіля знаходився 17-річний хлопець. Фото: Facebook

У Миронівці Київської облсті неповнолітній за кермом автомобіля протаранив металевий паркан. В результаті аварії загинув пасажир легковика, який знаходився в багажнику.

"Автомобіль, за кермом якого був 17-річний хлопець, протаранив металевий паркан та в'їхав на подвір'я приватного будинку. Внаслідок чого загинув 19-річний молодик, який на той час перебував у багажнику (через відсутність місця у салоні)", - йдеться в повідомленні.

Господар помешкання викликав правоохоронців. Слідчо-оперативна група на місці події з'ясувала обставини та причини трагедії.

"За попередніми даними, студент одного із місцевих навчальних закладів декілька днів тому придбав собі авто та, схоже, вирішив похизуватися перед друзями, не маючи водійського посвідчення. Свої сили не розрахував. Будучи вже на підпитку (1.25 промілле), у компанії іще шістьох друзів у салоні вирішив "прокататися". На швидкості не впорався з кермуванням і протаранив паркан приватного будинку. Його занесло до бетонного колодязю, що й призвело до трагедії", - розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє людей загинули в аварії

В результаті аварії 19-річний хлопець, що перебував у багажнику, загинув на місці. Водій та іще шестеро пасажирів, серед яких дві дівчини, перебувають зараз у лікарні.

Біля Жашкова Черкаської обл. потрапили в аварію вантажний автомобіль DAF та маршрутний автобус Mercedes Sprinter. Пасажири автобусу отримали тілесні ушкодження.

Зараз ви читаєте новину «Легковик з пасажиром в багажнику протаранив паркан, є загиблий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути