вівторок, 08 листопада 2011 16:32

Легковик перетворився на купу брухту після зіткнення з "КамАЗом" на Рівненщині

25-річний мешканець Житомира на автомобілі "Рено" в понеділок ввечері на трасі Київ-Чоп на Рівненщині врізався в "КамАЗ" з причепом. Чоловік дивом залишився живим.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася о 23 годині на міжнарожній трасі між селами Грушвиця Рівненського та Зелений Гай Дубенського районів. Легковик їхав зі сторони Рівного в напрямку Львова. Водій не вибрав безпечної швидкості й допустив зіткнення з попутною вантажівкою", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

За кермом "КамАЗа" був 47-річний мешканець Дубровицького району Рівненщини. Він у ДТП не постраждав. 20-річного пасажира легковика госпіталізували в травматологію центральної міської лікарні Рівного. В нього діагностували перелом кісток тазу, вивих лівого стегна та множинні рани м'яких тканин голови.

Зараз ви читаєте новину «Легковик перетворився на купу брухту після зіткнення з "КамАЗом" на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути