вівторок, 27 вересня 2011 09:07

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландіка-молодшого тримають не в СІЗО, а в "мавпятнику"

Ландіка-молодшого тримають не в СІЗО, а в "мавпятнику"

Як повідомило джерело в Департаменті виконання покарань, депутат Луганської міськради Роман Ландік знаходиться не в слідчому ізоляторі (СІЗО), а в ізоляторі тимчасового тримання (ІТТ) Ленінського району, пише Неделя.

Після засідання суду скандального депутата, обвинуваченого за статтею 269 ч.3 Угловного кодексу України ("Хуліганство"), відправили не в СІЗО, а всього лише в ізолятор тимчасового тримання Ленінського РВВС.

"По суті, на курорт - особливо після російського і харківського СІЗО. Що це означає? Ромі Ландіку просто трохи полегшили арештантське життя? Або збираються незабаром випустити? З цими питаннями журналісти звернулися до юриста Ігоря Чудовського", - пише видання.

Ігор Чудовський вважає, що знаходження Романа Ландіка в ІТТ говорить про те, що суд ще не визначився з мірою запобіжного заходу для депутата і що йому всього лише продовжено термін затримання на 10 діб до обрання запобіжного заходу.

По закінченню 10 діб, які Ландік-молодший проведе в "мавпятнику", суд повинен буде визначитися: випустити Ландіка на свободу, або взяти під варту.

Зараз ви читаєте новину «Ландіка-молодшого тримають не в СІЗО, а в "мавпятнику"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути