неділя, 24 січня 2021 07:28

Квартиру винайняли на добу: розповіли подробиці загадкової смерті пари

Квартиру винайняли на добу: розповіли подробиці загадкової смерті пари
У Львові в орендованій квартирі знайшли мертвими 22-річного чоловіка та 18-річну жінку. Попередньо, отруїлися чадним газом. Фото: npu.gov.ua

Ймовірною причиною смерті 18-річної жінки та 22-річного чоловіка в квартирі на вул. Городоцькій, 110 у Львові називають отруєння газом. У квартирі ночувала ще одна пара, вона не постраждала.

З'ясувалося, що товариші віком 18 і 22 роки, які працюють недалеко від Привокзального ринку, винайняли квартиру на добу в 3-поверховому будинку. Маклер, який їх заселив, увімкнув газові конвектори, в кожній кімнаті окремий. Друзі запросили в гості двох дівчат. В одній кімнаті ночувала одна пара, в іншій – друга. Вранці 18-річний прокинувся і виявив в сусідній кімнаті тіло свого товариша і його подруги, повідомляє місцевий сайт ZAXID.NET.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усю родину знайшли мертвою

Будинок, в якому загинула пара, збудований ще на початку XX століття. Він списаний з балансу міста, є на обліку комунального підприємства. Раніше там було пічне опалення, зараз газове. Це 2-кімнатна квартира на 3-му поверсі, яку здають в оренду подобово. У ній встановлені конвектори і газова колонка.

"Газовики приїхали, перевірили. Тяга була всюди, канали чисті. У кімнаті є самовільне перепланування: на місці конвектора колись були двері. Можливо, патрубок конвектора нещільно прилягав", – розповіла голова Залізничної районної адміністрації Ірина Джурик.

Фахівці демонтували конвектор, щоб перевірити його справність. Усі обставини загибелі пари встановлюють слідчі.

Тіла виявили 21 січня. Загиблими виявились 22-річний мешканець міста Турка та 18-річна львів'янка. Бригада швидкої медичної допомоги констатувала їхні смерті. Аварійна бригада АТ "Львівгаз" тимчасово припинила подавання газу до квартири.

Зараз ви читаєте новину «Квартиру винайняли на добу: розповіли подробиці загадкової смерті пари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути