четвер, 15 вересня 2011 10:56

Купа битих машин в Києві: у вантажівки з цементом відмовили гальма
10

14 вересня на Червонозоряному проспекті на спуску в напрямку вулиці Кіровоградська у вантажівки відмовили гальма.

Ситуацію погіршило те, що автомобіль був завантажений цементом. Зачепивши і розгорнувши спочатку два автомобіля ("ВАЗ" та "Нива"), що їхали у попутному напрямку, вантажівка, рушивши далі зібрала до купи ще три іномарки, потім "допоміг" позашляховику залізти під МАЗ, далі водієві судячи з усього перешкод ніщо і ніхто не створював оскільки він доїхав майже до перехрестя з вулицею Кайсарова. Але щоб уникнути можливих жертв водій FAW направив автомобіль у кювет.

І все таки в самому кінці злощасного шляху FAW, з провулка виїхав Fiat, на щастя з ним удар був дотичний, далі вилетівши на газон, вантажівка зачепила опору білборда і зупинився. Наостанок, від вантажівки відлетіла запаска і подряпала "Мазду, що стояла вже внизу.

Водія госпіталізували з травмами середнього ступеня тяжкості, також була госпіталізована одна з пасажирок автомобіля, що потрапив в ДТП. Всього в ДТП розбились 10 автомобілів. Поки велося оформлення аварії, на самому перехресті примудрилися зіткнутися ще три автівки.

Зараз ви читаєте новину «Купа битих машин в Києві: у вантажівки з цементом відмовили гальма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути