пʼятниця, 27 квітня 2012 15:25

Спецтема: Вибухи у Дніпропетровську

Хто буде їхати на Євро-2012, якщо можуть підірвати просто на стадіоні - Москаль

Хто буде їхати на Євро-2012, якщо можуть підірвати просто на стадіоні - Москаль

Зараз майже кожен може зібрати вибухівку у себе вдома, користуючись вказівками з інтернету. Про це заявив в ексклюзивному коментарі колишній міліціонер, народний депутат України від "НУ-НС" Геннадій Москаль.

"У нас не Ірак і не таліби, проте сталося те, що мало давно статися в Україні. Бо непрофесійність не може бути підмінена чимось іншим. У міліцію назначались чисто по-донецькі: сліпий, глухий, дурний, але наший і має керувати. І це може носити дуже погані наслідки для іміджу України в цілому. Хто буде їхати на Євро-2012, якщо їх можуть підірвати просто на стадіоні, як це було у Донецьку в 95-му році? ", - зазначив нардеп

За його словам, зараз правоохоронці можуть тільки розігнати демонстрацію, зробити провокацію і возити Тимошенко із лікарні до колонії.

"Щоб зібрати бомбу — багато розуму не потрібно. Зайдіть в інтернет і там знайдете детальний опис, як і що треба робити. А правоохоронці мали давно цим займатися. Повинна бути відповідна група, яка б вивчала, що кимось збирається, скуповуються компоненти вибухівки. А загальний бардак якраз і призводить до хаосу", - зауважив Москаль.

На думку колишнього міліціонера в Дніпропетровську і в Україні в цілому склалася вже давно така криміногенна обстановка.

"В Дніпропетровську це відбувається з 1995 року з розстрілу начальника УБОЗу області Едуарда Шевченка. Його тоді розстріляли з 3-х автоматів. От із того часу там постійно стріляють і постійно вбивають. А з 2005 року областю керують не губернатор, мери чи пери, а керує один кримінальний авторитет Нарік. І чому його злочинну діяльність досі правоохоронні органи не прикрили? І така приблизно ситуація по всій Україні. Злочинці керують державою, і щоб правоохоронці їх не чіпали, платять їм зарплату", - додав народний депутат.

Як повідомлялося, в центрі Дніпропетровська біля трамвайної зупинки "Оперний театр" стався вибух. Наступний вибух стався на Привокзальній площі. Третій вибух пролунав біля парку Глоби. Також говориться, що був і 4-й вибух. Всього, за попередніми даними, постраждали 27 людей.

Зараз ви читаєте новину «Хто буде їхати на Євро-2012, якщо можуть підірвати просто на стадіоні - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути