понеділок, 29 серпня 2011 16:22

Кримські даішники зламали російському туристу ребро

Кримські даішники зламали російському туристу ребро

У Криму даішник побив російського туриста. Про це розповів адвокат Олександр Рудь в прямому ефірі Севастопольської РДТРК.

За його словами, автомобіль, за кермом якого перебував росіянин, за порушення правил дорожнього руху зупинили співробітники ДАІ. За версією очевидців, водій влаштував бійку з правоохоронцями, пише Судебно-юридическая газета.

"Мав місце конфлікт на Північній стороні між співробітниками державтоінспекції та громадянином Російської Федерації. Я не знаю, хто правий, хто винен, але результат цього конфлікту - тілесні ушкодження на тілі співробітника ДАІ. А от у громадянина РФ - зламано ребро, величезний синець під оком", - розповів Рудь.

Адвокат повідомив, що справою зайнялася прокуратура Нахімовського району. Вирішується питання про притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності або водія авто, або співробітника ДАІ.

"Водій визнав, що він не правий в тій частині, що він вдарив співробітника міліції. Міліцію бити не можна, це - кримінальна відповідальність", - сказав Рудь.

Зараз ви читаєте новину «Кримські даішники зламали російському туристу ребро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути