пʼятниця, 23 грудня 2011 16:52

Кримчанин жорстоко вбив двох зустрічних, які попалися під гарячу руку

Кримчанин жорстоко вбив двох зустрічних, які попалися під гарячу руку

У Бахчисараї 23 грудня працівники карного розшуку та дільничні місцевого райвідділу міліції по "гарячих слідах" розкрили жорстоке подвійне вбивство.

За інформацією прес-офіцера райвідділу Олени Даниленко, повідомлення про першого вбитого надійшло в міліцію лінією "102" в 5:20 ранку. Невідомий повідомив у чергову частину про те, що на вулиці між двома магазинами лежить чоловік з розбитою головою. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Через годину до райвідділу надійшло аналогічне повідомлення. Місцевий житель розповів, що знайшов на вулиці спотворений труп. По тривозі був піднятий весь особовий склад райвідділу.

З метою розкриття цих резонансних злочинів в Бахчисарай прибуло все керівництво Головного управління кримської міліції.

Співробітниками міліції були проведені подворові обходи, перевірені всі питні заклади, що знаходяться в квадраті виявлення трупів. У результаті вони вийшли на питний заклад, в якому виник конфлікт між чотирма відвідувачами і одним місцевим жителем. До обіду особу підозрюваного було встановлено. 35-річний місцевий житель дав свідчення про те, що вбив людей, оскільки зганяв на них злість за несправедливі побої, нанесені йому відвідувачами бару. Після того, як його побили, він вирішив відігратися на перехожих: бив першу-ліпшу людину руками, ногами, і всім, що потрапляло під руку - пляшками, цеглою, палицями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізькі грабіжники зарізали чоловіка

Особа одного убитого встановлена: це 56-річний робітник, який характеризувався як абсолютно неконфліктна людина. Особу другого загиблого правоохоронці встановлюють.

В даний час підозрюваний затриманий. Відомо, що на його рахунку декілька судимостей: за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, вчинення шахрайства та розбійного нападу. В даний час порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 КК України - умисне вбивство двох осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 10 років до довічного ув'язнення. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин жорстоко вбив двох зустрічних, які попалися під гарячу руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути