понеділок, 08 лютого 2021 13:10

Крутив із матір'ю і донькою: розповіли про чоловіка, який розчленував дружину

Крутив із матір'ю і донькою: розповіли про чоловіка, який розчленував дружину
У селі Розкішна Ставищенського району на Київщині затримали 48-річного чоловіка, який убив дружину. Тіло розчленував, спалив і втопив останки. Фото: kv.npu.gov.ua

Затримали чоловіка, який у селі Розкішна Ставищенського району на Київщині вбив дружину, розчленував, спалив і втопив останки. Чоловіка звати Федір Крамар, родом він зі Ставища. Йому 48 років, дружині було 34. Це його 3-й шлюб. Із Мариною виховували 4 спільних дітей.

Чоловік раніше працював слюсарем. Останнім часом таксував і робив ремонти, розповів Gazeta.ua сусід підозрюваного Юрій.

"1-ю дружиною в нього була моя двоюрідна сестра. Дитину виховували. Але він вже тоді був неадекватний. Руки простягав, з ножами кидався, розійшлися. Тоді була ще одна жінка. Вона теж втекла від нього з дитиною. Пізніше Федір робив ремонт у будинку Марини. З її мамою стосунки почалися. Вона, певно, й заміж за нього збиралася. А тоді з Мариною в них закрутилося. Мати її з горя й повісилася під хатою. Це років із 12 тому було", - розповідає Юрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, хто розчленував у підвалі 70-річного чоловіка

Додає, що Федір завжди був дивакуватий. Особливо ні з ким не товаришував. Міг навіть не привітатися із сусідами.

"Як людина він вредний і жадібний. А Марина спокійна, привітна. З донькою моєю в одному класі вчилася, бувала в нашому домі. Хороша дитина. Що там ними сталося – ніхто не знає. Як його водили до річки на відтворення подій – люди хотіли вчинити самосуд. Не знаємо, чи знайшли всі шматки тіла, чи ні. Дітей жаль. Сиротами лишилися. Старшій дитині років із 10, молодшій і 3 нема. Може, які куми забрали. А далі поїдуть в дитячий будинок, швидше за все", - додає Юрій.

Підозрюваний перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

Про зникнення жінки повідомила місцева жителька. Було встановлено, що вона вбита, а до злочину причетний співмешканець. Під час сварки у гаражі він вдарив жінку. Вона впала на гострий металевий виступ і втратила свідомість. Потім зловмисник розчленував тіло: голову та кінцівки спалив, а тіло втопив у водоймі. У скоєному він зізнався. Пояснив, що жінку він вбив, бо вона вимагала від нього постійно гроші.

Зараз ви читаєте новину «Крутив із матір'ю і донькою: розповіли про чоловіка, який розчленував дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути