вівторок, 20 березня 2018 13:49

Кривава розправа над родиною: з'явилися шокуючі подробиці про школяра-різника

Кривава розправа над родиною: з'явилися шокуючі подробиці про школяра-різника
Підозрюваний у подвійному вбивстві в Павлограді на Дніпропетровщині Валентин Зємцов відрізав вухо хлопцеві та мало не втопив однолітку, але уникнув покарання. Фото - Обозреватель

Підозрюваний у подвійному вбивстві в Павлограді на Дніпропетровщині Валентин Земцов кілька років тому відрізав вухо хлопцеві, але уникнув покарання.

За словами жителів міста, у ймовірного злочинця можуть бути проблеми з психікою. Про це йшлося в сюжеті програми "Гроші".

Зємцов навчався в найпрестижнішій школі міста. Вчителі відзначають, що ніколи не помічали агресивної поведінки з боку Валентина. Місцеві ж розповідають, що це не перший кримінальний момент у біографії хлопця.

"Він з ножем ходив. Два ​​роки тому хлопчикові вухо відрізав", - заявила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривава різанина: лікарі повідомили про стан вагітної жінки

За її словами, щоб зам'яти інцидент, батьки Валентина заплатили 25 тис. грн. А покаранням для винуватця стало переведення до іншого навчального закладу.

"Мою онучку мало не втопив у басейні. Заманив і кинув. Це все йшло з дитинства. Ми не дозволяли дітям дружити з ним", - додала жителька Павлограда.

Люди стверджують, що Земцов завжди вважав, що йому дозволено більше, ніж іншим.

У соцмережі підозрюваний був у групах, де щодня обговорювали різні прояви насильства, а також постив сатанинські висловлювання.

10 березня близько 23:30 до будинку на вул. Робітничій, 24, прийшов 18-річний Валентин ­Земцов. За кілька хвилин накинувся з ножем на Семена Бондаренка, 30 років. Потім порізав його дружину 35-річну Вікторію, вона на 33‑му тижні вагітності. Убив їхнього сина Олександра, 4 роки.

Зараз ви читаєте новину «Кривава розправа над родиною: з'явилися шокуючі подробиці про школяра-різника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути