пʼятниця, 09 жовтня 2020 13:15

Криваві розбірки: полтавець зарізав колишню дружину, яка приїхала з Канади

Криваві розбірки: полтавець зарізав колишню дружину, яка приїхала з Канади
Полтавець зарізав колишню дружину. Фото: unsplash.com

Кривава драма розігралася в одному зі спальних районів Полтави: чоловік зарізав свою колишню дружину. Жінка деякий час жила в Канаді, де вийшла заміж за громадянина цієї країни, а до Полтави приїхала ненадовго.

Перші подробиці трагедії розповів Gazeta.ua начальник відділу комунікації ГУ НП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Подія сталась у полтавському житловому мірорайоні Мотель близько 15:40 у четвер 8 жовтня. 41-річний місцевий житель у власній квартирі зарізав свою колишню дружину. Сусіди, які чули крики та звуки бійки, викликали поліцію.

"Виник конфлікт у квартирі. За викликом сусідів на місце виїхали представники патрульної поліції та слідчо-оперативна група. На той час у квартирі вже було тихо. Зайшовши в помешкання, побачили сліди боротьби та кров. У ванній кімнаті виявили тіло 36-річної жінки без ознак життя із множинними ножовими пораненнями", - розповів речник поліції.

Жінка опинилася в квартирі випадково - прийшла в гості до колишнього чоловіка. З моменту розлучення полтавка встигла вийти заміж удруге - за громадянина Канади. У цій країні вона й жила деякий час. До Полтави повернулася тимчасово. З колишнім чоловіком зустрілася на його прохання - нібито для примирення. Але під час бесіди чоловік схопився за ніж і завдав жінці понад 20 ударів в область грудей та кінцівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не витримав знущань: розповіли про 10-річного хлопця, який зарізав батька

Чоловік намагався приховати сліди злочину: поклав тіло у ванну, почав відмивати кров у квартирі. За цим заняттям його й застали правоохоронці. По гарячих слідах чоловіка затримали. Йому оголосили підозру, найближчим часом суд обере міру запобіжного заходу. Чоловіку інкримінують умисне вбивство. Якщо його провину доведуть, йому світить позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

У Запоріжжі затримали 20-річного чоловіка, який під час сварки поранив ножем 26-річного та 21-річного знайомих. Сутичка між ними сталася біля нічного клубу на бульварі Шевченка о 5-й ранку. Чоловіків із різаними ранами грудей доправили в лікарню, де молодший із них помер.

Зараз ви читаєте новину «Криваві розбірки: полтавець зарізав колишню дружину, яка приїхала з Канади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути