четвер, 12 квітня 2012 09:35

Кримський школяр переодягався міліціонером щоб грабувати одиноких жінок

Кримський школяр переодягався міліціонером щоб грабувати одиноких жінок
Хлопець був двічі судимий за подібні злочини. Фото: mb.sumy.ua

Співробітниками Ленінського райвідділу міліції Криму затримано підозрюваного в скоєнні шахрайства та крадіжок на території району. Ним виявився учень 11 класу однієї з місцевих шкіл. Про це пише УНН.

Як встановили міліціонери, в один з останніх днів березня хлопець постукав в будинок самотньої 49-річної жінки. Представившись співробітником міліції, він зажадав для перевірки її паспорт та мобільний телефон. Заявивши громадянці, що засіб зв'язку знаходиться в розшуку, лже-міліціонер оголосив, що забирає його. Крім телефону, зловмисник не погребував забрати у переляканої жінки "для перевірки" єдину прикрасу - золоте колечко.

Залишивши потерпілій записку з недійсними номером телефону і прізвищем, щоб вона прийшла до нього для бесіди в міліцію, лиходій зник.

Через годину він знову навідався до потерпілої. Думаючи, що жінки немає вдома, хлопець проник в квартиру, звідки, не включаючи світло, викрав телевізор. Господиня в цей час спала в сусідній кімнаті.

7 квітня лиходій під приводом перевірки "вилучив" мобільний телефон ще в однієї місцевої мешканки. Оскільки 60-річна жінка не хотіла розлучатися зі своїм засобом зв'язку, лже-міліціонер навіть назвав їй номер кабінету, куди громадянці слід звернутися для бесіди.

Потерпілі від дій підозрюваного звернулися в міліцію відразу ж після події, що допомогло правоохоронцям практично по "гарячих слідах" розкрити злочини.

З'ясувалося, що зловмисник раніше двічі судимий за скоєння грабежів. У вересні минулого року він потрапив під амністію. Хлопець прогулював школу, часто вживав спиртні напої, з оточуючими поводився зухвало і нахабно.

В даний час порушено кримінальні справи за ч.ч.1 і 2 ст.190 (шахрайство), за ч.3 ст.185 (крадіжка чужого майна з проникненням у житло) КК України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу і пред'явлення звинувачення.

Зараз ви читаєте новину «Кримський школяр переодягався міліціонером щоб грабувати одиноких жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути