Ексклюзиви
середа, 04 листопада 2020 12:41

Кримінальному авторитету спалили 2 іномарки за ніч
6

Уранці 4 листопада в Полтаві палали дорогі іномарки - Audi Q7, Infiniti та Toyota Corolla.

2 з них, за інформацією Полтавщини, належать родині кримінального авторитета Валерія Павлишина на прізвисько "Мишца".

У Полтаві за одну ніч згоріли три авто
Фото: pl.dsns.gov.ua
У Полтаві за одну ніч згоріли три авто
У Полтаві за одну ніч згоріли три авто
У Полтаві за одну ніч згоріли три авто
У Полтаві за одну ніч згоріли три авто

Повідомлення, що на автостоянці біля будинку на вул. Грушевського, 22 палає Audi, надійшло до Служби порятунку "101" о 4:20. Вогнеборці 1-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин, які прибули на виклик, одразу взялися до гасіння. Пожежу локалізували о 04:28, а о 04:41 – ліквідували. Ніхто не постраждав.

"Вогонь знищив передню частину автомобіля Audi, а також заднє скло та задню частину поряд розташованого автомобіля Toyota, пошкоджено лакофарбове покриття обох автомобілів. Вогнеборцям вдалося врятувати обидва автомобіля від повного знищення полум'ям та не допустити поширення вогню на 20 розташованих поряд автомобілів", - розповіли про подію у відділі комунікації ГУ ДСНС України в Полтавській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежник "на замовлення" підпалював елітні іномарки

Доки рятувальники приборкували полум'я на прибудинковій автостоянці, о 04:32 до гарячої лінії "101" надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Infiniti. Іномарка була припаркована біля VIP-клубу "Статус" на тій же вул. Грушевського, 2 а.

На виклик прибули вогнеборці 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Полум'я локалізували о 04:55, ліквідували пожежу о 05:07. Вогонь встиг вщент знищити автівку.

"За обома фактами загоряння автомобілів слідчими відкрито кримінальні провадження за умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років", - повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції Полтавської області.

За даними ЗМІ, на Infiniti їздила дружина Валерія Павлишина, а на Audi Q7 - сам "Мишца".

Валерія Павлишина та ще 4 осіб правоохоронці затримували в серпні 2016 року за підозрою у вимаганні. Тоді ж повідомлялося, що серед затриманих був "смотрящий за Полтавою". В суді досі триває апеляційний розгляд у справі вимагання.

Зараз ви читаєте новину «Кримінальному авторитету спалили 2 іномарки за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути