середа, 27 березня 2013 14:48

Кримчанин в масці баби Яги пограбував продовольчий магазин

Кримчанин в масці баби Яги пограбував продовольчий магазин
Фото: shop.zetmoney.ru

У столиці Криму відбулося незвичайне пограбування. Вчора о 20:10 в чергову частину Сімферопольського міськуправління міліції надійшло повідомлення від 22-річної продавчині продовольчого магазину про те, що в торговельний заклад увійшов невідомий чоловік в масці баби Яги і, погрожуючи дівчині предметом, схожим на пістолет, зажадав віддати йому всю виручку. На той момент в касі магазину було всього 320 гривень. Забравши гроші, зловмисник покинув торгове приміщення. Проте сховатися йому не вдалося. Всього за кілька хвилин він був затриманий, пише Сегодня.

За інформацією прес-офіцера Залізничного районного відділу міліції Галини Ісаєвої, підозрюваним виявився раніше не судимий 30-річний житель Сімферополя. Відомо, що молодий чоловік ніде не працює і не навчається. В ході огляду у затриманого був вилучений предмет, схожий на пістолет, за попередніми даними - пневматичний, маска і гроші. Предмети направлені на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку знову пограбували ювелірний магазин: невідомий з пістолетом розбив вітрину

"Даний факт зафіксовано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження щодо ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбій. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років", - зазначила Ісаєва.

В даний час підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Сімферополя. Він перевіряється на причетність до аналогічних злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин в масці баби Яги пограбував продовольчий магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути