Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2022 09:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремль використовує ексвійськових США для створення фейків про Україну

Кремль використовує ексвійськових США для створення фейків про Україну
Кремль роками вибудовував свою пропагандистську кампанію для дискредитації цивілізованого світу. Фото: t.me/CenterCounteringDisinformation

Росія продовжує використовувати колишніх військових Сполучених Штатів Америки для поширення у світі дезінформації про Україну.

Колишній офіцер американської армії Девід Пейн багато років співпрацює з Кремлем, повідомив у вівторок Центр протидії дезінформації при РНБО.

"Захід має припинити постачання зброї в Україну, аби не провокувати РФ на ще більшу агресію. Україна повинна віддати Росії Крим і Донбас, щоб уникнути Третьої світової війни", - розказував цей "експерт" у закордонних ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держспецзв'язку розповіли, чи прослуховує ворог телефони українців

Цей "американський аналітик" вдається до дезінформування світу про те, що НАТО може виключити з альянсу Латвію, Литву та Естонію.

"Всі ці заяви не мають нічого спільного з реальністю. Кремль роками вибудовував свою пропагандистську кампанію для дискредитації цивілізованого світу, вдаючись до підкупу та вербування навіть західних високопосадовців. Будьте обережні та ретельно перевіряйте інформацію", - йдеться у повідомленні.

Росія веде потужну інформаційну війну проти України, а тому щодня з'являється безліч фейків. Масштабна фейк-кампанія була запущена ворогом і після того, як увесь світ побачив жахливі кадри злочинів окупантів проти мирного населення у Бучі на Київщині. Загарбники цинічно заперечують свою причетність до вбивств і катувань людей. Кремль обвинувачує у своїх злочинах Україну, називаючи геноцид у Бучі "інсценуванням і постановками київського режиму".

Зараз ви читаєте новину «Кремль використовує ексвійськових США для створення фейків про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути