Ексклюзиви
понеділок, 10 серпня 2015 15:47

Кремль готує для Донбасу масштабні криваві теракти

Кремль готує для Донбасу масштабні криваві теракти
Фото: screenpaper.ru

На окупованій території спецслужби Росії готують криваві провокації з великою кількістю жертв.

Про це йдеться в коментарі Секретаря РНБО Олександра Турчинова.

"На окупованій території російські спецслужби здійснюють підбір об'єктів масового скупчення людей: дитячі садочки, навчальні заклади, житлові будинки, об'єкти інфраструктури тощо, та відпрацьовують сценарії організації терактів", - сказав Турчинов.

Він додав, що російське керівництво ставить завдання під час терактів довести кількість жертв серед мирного населення на окупованих територіях "до кількості, співставної з кількістю загиблих внаслідок трагедії рейсу МН17".

Секретар РНБО також наголосив, що злочинні провокації плануються Москвою, щоб звинуватити керівництво України в злочинах проти людяності "та ініціювати на міжнародному рівні питання щодо притягнення української влади до відповідальності".

"Цей кривавий злочин планують організувати під виглядом ударів українських збройних сил у відповідь на численні провокації", - пояснив він.

Турчинов зазначив, що за задумом російських спецслужб, "криваві теракти мають відвернути увагу світової громадськості від відповідальності Росії за збитий "Боїнг", легітимізувати та виправдати активізацію російської агресії, а також позбавити Україну підтримки у світі та призвести до її міжнародної ізоляції".

 

Зараз ви читаєте новину «Кремль готує для Донбасу масштабні криваві теракти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути