пʼятниця, 05 лютого 2021 10:03

Комік глузував із Небесної сотні

Комік глузував із Небесної сотні
Фото: скріншот із відео

Відомий український комік і стендапер Владислав Болотніков глузував із Небесної сотні.

На своєму виступі у Львові розповів неоднозначний анекдот про колишнього президента Віктора Януковича, який хотів "розміняти Небесну сотню", повідомили на сторінці Facebook "Суспільство майбутнього Львів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал: українська блогерка назвала Росію улюбленою країною

"Ситуація наступна. Львівський стендапер (стендап – жанр гумористичних виступів. - Gazeta.ua) вирішив поглумитися над Небесною сотнею своїм дебільним недолугим жартом. Звати жартівника – Болотніков Владислав. Ба більше, цей "жарт" він "трусить" уже не в перше на виступах у львівських клубах", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що у вересні 2020 року комік був затриманий у проїзді Крива Липа активістами, будучи у футболці з написом "СРСР", серпом і молотом.

У коментарях українці прокоментували так званий жарт коміка. Люди написали, що від артиста, який розгулював у центрі Львова в футболці з радянськими символами, іншого очікувати не варто.

У Чернігові в одному з кафе розгорівся скандал через прапор. Власники закладу, ветерани АТО, відмовилися обслуговувати відвідувачку, яка висловила невдоволення через червоно-чорний прапор на одній з полиць у закладі.

Зараз ви читаєте новину «Комік глузував із Небесної сотні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути