понеділок, 03 жовтня 2011 16:55

Колишнього заступника міністра оборони підозрюють в організації підпалу

Колишнього заступника міністра оборони підозрюють в організації підпалу

В ніч проти понеділка, 3 жовтня, невідомими було підпалено адміністративне приміщення одного з найбільших забудовників Київської області ТОВ "АВЕРС - СІТІ", в якому знаходилась бухгалтерія компанії, повідомляють Версии.

"Пожежа відбулася біля 2 ночі. Невідома особа розбила вікно і закинула в приміщення пляшку з запалювальною сумішшю. Постраждала значна частина документації нашого підприємства", - заявив генеральний директор компанії Андрій МАНСУРОВ.

За фактом підпалу ТОВ "АВЕРС-СІТІ" подало офіційну заяву у правоохоронні органи.

"Ми поки не знаємо, ким здійснено даний злочин. Але звертаємо увагу на той факт, що підпал відбувся після відмови керівників компанії виконувати вимоги екс-заступника міністра оборони В'ячеслава Кредисова, котрий незаконно претендує на ряд наших об'єктів нерухомості. Погрози почалися після звернення ТОВ "АВЕРС-СІТІ" до прокуратури за фактом шахрайства при оформленні угод купівлі – продажу нерухомості, а силовий тиск почався після того, як ТОВ "АВЕРС-СІТІ" виграло всі суди за позовами КРЕДИСОВА. Останнім часом він просто тероризує компанію", - запевняє Андрій Мансуров.

19 вересня 2011 р В'ячеслав Кредисов на прес-конференції звинуватив керівництво та власників ТОВ "АВЕРС-СІТІ" у порушенні прав інвесторів будівництва – компаній ТОВ "Мьолі-Інвест-Україна" та ТОВ "УНР ПІБ".

В свою чергу "АВЕРС - СІТІ" заявило про спробу В'ячеслава Кредисова занапастити ділову репутацію компанії шляхом розповсюдження недостовірної інформації та назвала його людиною, яка не має відношення до будівництва і інвестування свої об'єктів.

В 2005-2006 рр. Вячеслав Кредисов був заступником міністра оборони України з економічних питань. В квітні 2006 року зі скандалом пішов у відставку у зв'язку з чисельними фактами незаконного відчуження армійської нерухомості.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього заступника міністра оборони підозрюють в організації підпалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути