субота, 22 червня 2019 10:36

Колишнього радника Мангера спіймали на хабарі
3

Колишній радник голови Херсонської облради вимагав та одержав  тисяч за виділення землі
Фото: vppdr.gp.gov.ua
Колишній радник голови Херсонської облради вимагав та одержав  тисяч за виділення землі
Колишній радник голови Херсонської облради вимагав та одержав  тисяч за виділення землі

На Херсонщині військова прокуратура викрила на хабарі $30 тис. директора комунального закладу "Пансіонат Арабатська стрілка" Георгія Безручка, колишнього радника голови Херсонської облради Владислава Мангера.

Операцію проведено спільно зі слідчими ГУ НП в Одеській області та за оперативного супроводження спецпідрозділу "К" Головного управління СБУ в АР Крим. Про це повідомляє військова прокуратура Південного регіону.

"Установлено, що вказаний посадовець, попередньо змовившись зі службовими особами Щасливцевської сільської ради Генічеського району Херсонської області, вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 30 000 доларів США", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кошти Георгій Безручко отримав за сприяння у виділенні 3-х земельних ділянок на території с. Щасливцеве.

"Військова прокуратура готує вказаній особі повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою".

Досудове розслідування триває.

Санкція ч. 4 ст. 368 КК України - Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою - передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8-ми до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Гандзюк: Мангер хоче зустрітися з Зеленським

Згідно розпорядження голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера від 26 листопада 2018 року були припинені повноваження радника голови обласної ради Георгія Безручка. Про це повідомила Херсонська облрада.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього радника Мангера спіймали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути