Ексклюзиви
понеділок, 18 березня 2013 10:28

Київський чиновник "кришує" МАФи і забудовує Оболонь - ЗМІ

Набирає обертів коррупційний скандал навколо Голови Оболонської райдержадміністрації Василя Антонова, якого пов'язують з незаконним будівництвом та "кришуванням" МАФів в районі.

Зокрема, за інформацією видання Kievnews, компанії Антонова мають причетність до найбільш конфліктних будівництв района: Прирічна 5 (закрито активістами), Прирічна 19, також, газета "Сегодня" пов'язувала скандальне будівництво на озері Біле – проспекті Героїв Сталінграда 49-в, з компанією Антонова МЖК "Оболоньжитлобуд".

Будівництво проводилось навіть незважаючи на відсутність відповідних дозволів, повідомляє видання у статті "Кто застраивает Оболонь? "МАФиози", Антонов и Ко".

Крім того, Антонова пов'язують з встановленням МАФів навколо станцій метро "Петрівка", "Оболонь", "Мінська" та "Героїв Дніпра".

Тількі з вересня 2012 по лютий 2013 року у районі встановлено більш 180 нових незаконних МАФів. ЗМІ з'ясували, що встановлення МАФів відбувається саме за сприяння Голови райдержадміністраціі Василя Антонова та Володимира Старовойта.

Нагадаємо, що Антонов був призначений на посаду голови Оболонської райдержадміністрації у 2010 році. У січні 2013 року Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак запропонував голові КМДА, Олександру Попову звільнити Василя Антонова з посади за незадовільну роботу.

http://kievnews.glavcom.ua/articles/501.html
Зараз ви читаєте новину «Київський чиновник "кришує" МАФи і забудовує Оболонь - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути