вівторок, 15 січня 2019 18:46

Киянин застрелив селянина, який вимагав пляшку горілки

Киянин застрелив селянина, який вимагав пляшку горілки
Мешканця села Єрці випадково вбили. Фото: ТСН

50-річного жителя села Єрківці Переяслав-Хмельницького району Київської області вбив киянин за прохання виставити могорич за врятоване зі снігу машину.

Киянин, який приїхав в село Єрківці, попросив місцевого жителя прийти і виштовхати із замету застряглий автомобіль. Коли помічник прийшов з лопатою, виявилося, що власник авто сам впорався і виїхав з двору. Однак місцевий житель не пішов. Розмахуючи совковою лопатою, наполягав розплатитися з ним пляшкою горілки, повідомляє "Моя Київщина".

Мешканець столиці побіг в гараж, взяв рушницю, яка належала його покійному батькові, зарядив його дробом і прицільно вистрілив в бік селянина.

Чоловік отримав поранення, несумісні з життям. Тіло 50-річного загиблого направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

На місці події працювали медики та слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Вони вилучили мисливську рушницю ІЖ-18.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна стрілянина в супермаркеті: показали відео з камер спостереження

47-річний киянин затриманий на місці злочину і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Поліцейським він пояснив, що пострілом хотів налякати і прогнати нахабного місцевого жителя з двору.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому і обрання йому запобіжного заходу. За фактом умисного вбивства триває досудове розслідування.

У харківському супермаркеті "Рост Київський" 25-річний поліцейський застрелив покупця, який напав на нього з ножем. Загиблий — місцевий житель Олександр Комар, 24 роки.

Зараз ви читаєте новину «Киянин застрелив селянина, який вимагав пляшку горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути