вівторок, 25 червня 2013 14:15

Кількість загиблих від небувалих повеней у Індії може скласти 6,5 тис. осіб
8

Фото: Фото: Reuters

Кількість жертв зсувів і повеней в північному індійському штаті Уттаракханд, Індія, може скласти близько 6 500 осіб. Про це сьогодні повідомив катарський телеканал "Аль-Джазіра", передають "РІА Новини". Раніше повідомлялося, що кількість жертв стихії може перейти за позначку близько тисячі осіб.

Зараз в Уттаракханді і в Хімачал-Прадеш вдалося врятувати вже близько 70 000 осіб. За різними даними, допомоги чекають ще від 22 до 50 тисяч осіб. На сьогоднішній день знайдено вже 680 тіл, які передають родичам загиблих. Евакуація людей на вертольотах припинена через густий туман, який ускладнює операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертвами повені в Індії вже стали 600 людей, 50 тисяч в ізоляції

Нагадаємо, безперервні зливи з 14 по 17 червня призвели до розливу основних річок штату - Алакнанда і Бхагіраті. У Уттаракханд заблокованими і безпорадними виявилися десятки тисяч паломників. За підрахунками влади, пошкоджено майже 150 мостів. Індійська армія проводить найбільшу в своїй історії рятувальну операцію. За порятунок індійців і туристів борються більше 8000 військових, 3 000 прикордонників, сотні поліцейських. В операціях задіяні близько 55 вертольотів.

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих від небувалих повеней у Індії може скласти 6,5 тис. осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути