Ексклюзиви
вівторок, 16 квітня 2013 13:41

Киянин за вбивство собаки своєї співмешканки може сісти на 2 роки

Киянин за вбивство собаки своєї співмешканки може сісти на 2 роки
Фото: vzglyad.net.ua

На Нивках чоловік викинув з балкона дев'ятого поверху собаку породи мальтійська болонка. Домашній вихованець розбився на смерть об асфальт на очах 13-річних підлітків.

Як повідомляє сайт газети "Взгляд", інцидент стався минулої суботи, 13 квітня, у дворі будинку по вулиці Маршала Гречка, 24-в. Житель квартири № 161 викинув свого вихованця з висоти дев'ятого поверху. При цьому, як стверджують очевидці події, шкуродер не просто викинув тварину, а розмахував собачкою над головою, щоб жбурнути якнайдалі. У підсумку вихованець приземлився просто на асфальт і від отриманих травм моментально загинув.

За годину на вулиці з'явився господар-душогуб. Прогулянковим кроком він йшов забрати труп тварини. Свідки кажуть, що коли шкуродер підійшов до собаки, то сказав: "Дайте, я собачку заберу, поховати треба. Дурник, за пташкою стрибнув".

Однак люди, що зібралися на вулиці, не дозволили йому цього зробити, зміркувавши, що він просто намагається приховати докази скоєного злочину.

Зовсім скоро приїхала міліція. Правоохоронці зібрали з усіх свідків свідчення і записали версію того, що сталося зі слів уже колишнього власника болонки. Чоловік, природно, свою провину заперечував. Свідки стверджують, що після версії з пташкою, він придумав ще одну, ще більш дурну - на собаку, мовляв, бандити напали.

Незабаром спливли деякі обставини. Як виявилося, собака належав не чоловікові, а його співмешканці.

Зараз за даним фактом міліція відкрила кримінальне провадження за ст. 299 Кримінального кодексу України ("Жорстоке поводження з тваринами"). Чоловіка відпустили під підписку про невиїзд. Якщо його провина буде доведена, йому може загрожувати до 2 років тюремного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Киянин за вбивство собаки своєї співмешканки може сісти на 2 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути