четвер, 03 травня 2018 13:45

"Кіборг", на якого напали у столиці, розповів подробиці події

"Кіборг", на якого напали у столиці, розповів подробиці події
Учасник АТО, захисник Донецького аеропорту Дмитро Вербич, на якого напали на столичному Подолі, розповів подробиці того, що сталося. Фото — Facebook Євгенії Сєрої

Учасник АТО, захисник Донецького аеропорту Дмитро Вербич, на якого напали на столичному Подолі, розповів подробиці того, що сталося.

За словами Дмитра, злочинців, які на нього напали, він раніше не бачив, передають "Факти".

"Я жодного разу їх не зустрічав, ми не знайомі, не маю уявлення, хто це. Для мене це шок. Я звернув з вулиці Костянтинівської у провулок - і відразу ж отримав удар ножем у спину. Вони підбігли ззаду. Я їх не помітив. Тільки коли мене штрикнули ножем, зрозумів, що щось відбувається. Розвернувся - і мені в обличчя бризнули з газового балончика. Я втратив зір. Спробував утекти, але вони наздогнали. Я зрозумів, що якщо буду тікати, вони в будь-якому випадку наздоженуть і доб'ють мене. Вони намагалися добити мене молотками, але я почав відбиватися. Потім вони втекли. Побачивши, що стікаю кров'ю, я подзвонив друзям", - розповів потерпілий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеському активісту вистрілили у потилицю

З чим може бути пов'язаний напад, Дмитро не знає. Найближчий тиждень він проведе у лікарні.

У Києві 5 невідомих у масках здійснили напад на ветерана АТО Дмитра Вербича, захисника Донецького аеропорту. Інцидент стався 2 травня, на Подолі. Нападники вдарили Дмитра Вербича ножем, все свідчить про те, що в живих його залишати не хотіли. Першу допомогу постраждалому надали його друзі, які приїхали на місце події вже за кілька хвилин. Після цього Вербича відвезли до лікарні, зараз його стан стабільний.

Зараз ви читаєте новину «"Кіборг", на якого напали у столиці, розповів подробиці події». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути