четвер, 24 вересня 2020 17:41

Керівник молодіжного табору ґвалтував і розбещував дівчаток

Керівник молодіжного табору ґвалтував і розбещував дівчаток
Чоловік за останніх 15 років вчинив щонайменше 11 сексуальних злочинів щодо дітей віком від 11 до 14 років. Фото: 24tv.ua

У Львові оголосили підозру 46-річному чоловіку, який розбещував та ґвалтував неповнолітніх дівчат. Він за останніх 15 років вчинив щонайменше 11 сексуальних злочинів щодо дітей віком від 11 до 14 років. Про це повідомляє поліція Львівської області у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько впродовж року ґвалтував неповнолітню доньку

"Було встановлено жертв зловмисника, на сьогодні — молодих жінок. Але в той час вони ще були дітьми, адже перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком. Багато з них не хотіли згадувати ці події – і їх можна зрозуміти. Проте правоохоронці завдяки копіткій та злагодженій роботі зібрали доказову базу, достатню для того, щоб ми могли повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні 11 злочинів", — йдеться в повідомленні.

Коли поліцейські викрили ґвалтівника, він працював керівником одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів.

Сьогодні чоловіку повідомили про підозру за розбещення та зґвалтування неповнолітніх осіб. Максимальне покарання, яке загрожує ґвалтівнику, — до 15 років позбавлення волі.

В Одеській області 29-річний чоловік зґвалтував 8-річного хлопчика. Розшукати дитину вдалося завдяки місцевим жителям. Перед цим до правоохоронців звернулася мати хлопчика з повідомленням про зникнення.

Зараз ви читаєте новину «Керівник молодіжного табору ґвалтував і розбещував дівчаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути