Ексклюзиви
четвер, 08 червня 2006 09:21

Кашпіровський заперечує причетність своїх охоронців до побиття журналістів

Екстрасенс Анатолій Кашпіровській заперечує причетність своїх помічників до побиття двох журналістів у Петропавловську-Камчатському (Росія), куди екстрасенс приїхав для проведення масових сеансів.

- Я (Кашпіровський - "ГПУ") знаходився у вестибюлі Будинку Офіцерів, розмовляв з людьми. За декілька хвилин до початку виступу до приміщення увійшла людина, явно в ненормальному стані. Вона була чимось схвильована і притискував до себе важкий предмет, ховаючи його під курткою, - йдеться в офіційному повідомленні екстрасенса, оприлюдненому сьогодні.

У повідомлення пояснюється, що "невідомий, який був агресивно налаштований, спробував наблизитися".

- Його зупинили люди, після чого той закричав, що у нього бомба. Потім фанатик позадкував і побіг. Далі, спіткнувся об поріг, впав, забився, але схопився і встиг сховатися, - продовжує Кашпіровський.

У своєму коментарі екстрасенс також зазначає, що "ніякої побитої жінки не бачив".

- У мене взагалі ніякої охорони ніколи не було. Я - здорова людина, спортсмен, знаходжуся в прекрасній формі, сам можу, якщо треба, захистити і себе і будь-якого охоронця, - пояснив він.

4 червня у Петропавловську-Камчатському, куди екстрасенс приїхав для проведення масових сеансів, кілька журналістів спробували протиснутися крізь натовп, щоб поставити Кашпіровскому декілька питань, проте зустріли серйозний опір з боку його помічників.

В результаті сутички постраждали дві люди - журналістка місцевої газети Софія Нікітіна і співробітник прес-служби православної єпархії Юрій Перменко. Причому, Нікітіна отримала струс мозку, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Кашпіровський заперечує причетність своїх охоронців до побиття журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути