Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2007 15:27

Камбоджійці продають своїх дітей у сексуальне рабство за $10

Камбоджа за останні роки перетворилася на центр торгівлі дітьми - неповнолітніх продають для занять проституцією, найчастіше в сексуальне рабство малюків віддають самі батьки.

За деякими даними, серед жертв работоргівлі - 14-17-річні підлітки, але деяким секс-рабам ледь виповнилося по 5-6 років. В більшості випадків це дівчатка, яких примушують займатися проституцією. За свої послуги вони часто отримують не більше 1 євро.

Видання Der Spiegel розповідає жахливу історію 6-річної дівчинки на ім'я Шрея, яку протягом року примушували займатися проституцією. Врешті-решт дівчинку вдалося вирвати з рук секс-мафії.

Протягом багатьох місяців Шрея жила у справжньому пеклі: дівчинку продавали секс-туристам. Її накачували наркотиками і ґвалтували сутенери і їхні клієнти.

Шрею в бордель продали власні батьки, коли їй було 5 років. Скільки грошей вони отримали, невідомо: суми, які торговці людьми платять за дітей, коливаються від 8 до 80 євро ($10-$100).

Проституція в Камбоджі заборонена, проте крупні міста країни стали центром секс-туризму і педофілії.

Більшість місцевих жителів змушена існувати за 50 центів на день, і для багатьох жінок проституція стає єдиним можливим заробітком.

Що стосується Шрєї, то її врятувала Сомалі Мам, 37 років, яка бореться проти дитячої проституції і надає жертвам сексуального рабства захист і дах. У неї діти і жінки здобувають шкільну освіту.

Мам сама - колишня жертва секс-торгівлі. У віці 10 років її віддали чоловікові, для якого вона стала рабинею. Через два роки він відправив її до китайського бізнесмена, який ґвалтував дівчинку. Коли їй виповнилося 15 років, її віддали заміж за людину, яка була старша за неї на 12 років. Після того, як чоловік несподівано зник, її просто продали в бордель.

За допомогою француза, який у неї закохався і пізніше одружився на ній, 1992 року жінці вдалося піти з борделя. 1996 року вона заснувала міжнародну організацію, яка бореться з торгівлею людьми і дитячою проституцією в Азії.

Більшість дітей після звільнення з рабства потребують психологічної допомоги. Багато хто страждає психічними розладами.

Крім того, в Камбоджі епідемія СНІДу. Мало хто з чоловіків користується презервативами. Деякі віддають перевагу дітям, оскільки вважають, що у такому разі вірогідність заразитися ВІЛ-інфекцією нижча. Проте вірус стрімко розповсюджується, і ніде в Південній Азії кількість ВІЛ-інфікованих не перевищує показників Камбоджі. Шрея теж є носієм смертельного вірусу.

Згідно з інформацією Unicef, більше 130 тисяч людей з 12-мільйонного населення країни живуть з ВІЛ, 59 тисяч з них - жінки, повідомляє NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «Камбоджійці продають своїх дітей у сексуальне рабство за $10». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути