Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2021 12:03

Як покарали вчительку, яка побила шестикласника

Як покарали вчительку, яка побила шестикласника
На Львівщині заступник директора школи з виховної роботи побила учня перед усім класом. Фото: скріншот із відео

У Львівській області закрили справу проти вчительки Потелицької загальноосвітньої школи, яка на перерві надавала стусанів шестикласнику. Під час судового засідання вчителька визнала свою провину і пояснила, що не стрималася.

Суддя Жовківського райсуду обмежився усним зауваженням і зазначив, що правоохоронці мали б скласти адмінпротокол на батьків учня за те, що він погано висловлювався щодо вчительки, пише ZAXID.NET.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Здали нерви" - у школі прокоментували побиття шестикласника педагогом

"Після образливих та принизливих слів, сказаних учнем мені як учителю, не змогла опанувати й стримати емоції, не змогла проявити стресостійкість. Не бажала таких наслідків, хотіла лише розборонити та владнати конфлікт між дітьми. Упродовж 20 років педагогічного стажу у школі така ситуація трапилася вперше", – пояснила на судовому засіданні свої вчинки вчителька.

За її словами, після інциденту вона просила пробачення в батьків учня та написала заяву на звільнення. Батьки шестикласника надіслали до суду пояснення, у якому зазначили, що не мають жодних претензій і те, що вчителька ніколи раніше погано не ставилася до школяра.

Інцидент у Потелицькій школі Жовківського району стався 3 грудня торік. Учителька української мови та літератури кілька разів вдарила учня по голові під час перерви. За її словами, вона побачила бійку кількох школярів і спробувала їх розборонити. Один із учнів забіг до класу і, побачивши, що вчителька зайшла за ним услід, вигукнув: "Чого ти сюди прийшла? Вийди звідси". Тоді учителька почала шарпати за одяг учня і кілька разів вдарила долонею по потилиці. Після цього вчительку, яка обіймала в школі ще й посаду заступниці директора з виховної роботи, було звільнено. Правоохоронці склали на неї протокол за дрібне хуліганство, який передбачав штраф від 21 до 119 грн.

Зараз ви читаєте новину «Як покарали вчительку, яка побила шестикласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути