неділя, 28 серпня 2011 17:21

Спецтема: Війна у Лівії

Каддафі та його сини ґвалтували своїх охоронців - ЗМІ

Каддафі та його сини ґвалтували своїх охоронців - ЗМІ

Муаммар Каддафі звинувачений в серії нових жахливих злочинів. П'ять жінок, що служили в елітному підрозділі, який охороняв лівійського диктатора, стверджують, що він їх ґвалтував.

Жінки побували на прийомі у психіатра Сехама Сергева в Бенгазі. Психіатр розповів про їх страшну таємницю кореспонденту газети "Sunday Times of Malta".

Жінки стверджують, що їх гвалтував Каддафі та його сини до тих пір, поки вони їм не набридли. Після цього жінок звільнили, а на їх місце взяли інших. Передбачається, що у складі елітної жіночої бригади служили 400 охоронців.

Жінки стверджують, що після прийому на службу їх привозили до спальні Каддафі в комплексі Баб Азізія. Диктатор зустрічав своїх жертв у піжамі і ґвалтував їх. Після цього він віддавав їх своїм синам. Сини передавали жінок далі - вищим офіцерам лівійської армії.

Раніше повідомлялося, представник полковника Каддафі повідомив, що лівійський лідер бажає обговорити питання про передачу влади.

Зараз ви читаєте новину «Каддафі та його сини ґвалтували своїх охоронців - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути