четвер, 28 березня 2013 18:35

Через вбитого суддю Трофимова пенсіонер ховається від міліції

Харків'янин Сергій Курцев більше місяця ночує на вокзалі, по під'їздах та у знайомих. Пояснює, що додому йти боїться через погрози міліціонерів. Ті три доби його тримали в райвідділку, стверджує пенсіонер, змушували зізнатись у вбивстві судді Трофимова.

Місцева журналістка Жанна Титаренко вчора зустрілась із Курцевим. Про нього дізналась від правозахисників.

"Сергій Михайлович страшенно наляканий, - розказує Жанна. - Розповів, що знав суддю Трофімова. Колись сказав при свідках: "Вас за це буде покарано". Пояснив, що мав на увазі - Бог покарає".

Курцев приніс на зустріч документи. Пояснив Жанні, що в 2003 році померли батьки. Тут залишився спадок - частина будинку на вул. Латвійській, 48. Але він вже десять років не може оформити право власності на житло. Було багато судових засідань, які вів саме Трофимов.

"Курцев не може за себе постояти. Він одинокий, незаможній. 5-го лютого біля будинку його затримали міліціонери. Вимагали підписати зізнання у вбивстві. Не знаю, чи били, але мені відомо, що його не випускали у туалет. Вимагали, щоб переписав спадщину на сторонніх людей. За останні десять років отримував купу погроз, що посадять на зону або в дурдом. Йому дуже потрібна допомога юристів", - уточнює харків'янка.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Через вбитого суддю Трофимова пенсіонер ховається від міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути