середа, 06 червня 2007 18:24

Через сина відомого бізнесмена загинули двоє людей

Через сина відомого бізнесмена загинули двоє людей
У ніч на вівторок померла 25-річна Анастасія Броннікова — жертва ДТП, в якому звинувачували заступника мера Києва Олеся Довгого. Насправді ж за кермом "БМВ M6 Кабріо" був студент Інституту міжнародних відносин Сергій Калиновський.

Аварія сталася 30 травня. За словами працівників ДАІ, автомобіль їхав зі швидкістю 160–180 км/год. Він врізався задньою частиною у металеву огорожу, а потім у припарковані "жигулі". Удар був настільки сильним, що кабріолет перелетів "жигулі" та впав догори колесами. Дівчину викинуло з машини на декілька метрів.

Киянин Павло Сущев, 35 років, який проживає неподалік, розповідає, що почув гучний звук удару та бачив, як водій "БМВ" вибрався з перевернутої автівки. Він швидко сів у джип "Мерседес-G 500" форми "кубік", який зупинився поряд. Павло припускає, що це був автомобіль охорони.

— Він навіть не підійшов до дівчини, — каже Павло Сущев.

"Мерседес" відвіз хлопця до приватної клініки "Біофармтех", що на території інституту Шалімова. Анастасію Броннікову доправили до відділення політравми 17-ї лікарні. У дівчини були закрита травма голови, травма грудної клітки, переламані ребра. У лікарні Насті зробили операцію, проте врятувати не змогли.

У ДТП загинув і водій "жигулів" — прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський. Йому зламано хребет та розірвано спинний мозок.

Сьогодні Шевченківський райсуд Києва 5 червня не продовжив утримання під вартою до завершення розслідування Сергія Калиновського. Київська міська прокуратура вже подала апеляцію на рішення Шевченківського суду.

Батько Калиновського Зиновій — відомий бізнесмен, якого пов"язують із "Нафтогазом України". У травні 2005-го Сергія звинувачували у побитті співробітника ДАІ біля "Мандарин-Плази" в Києві. Однак до суду справа не дійшла.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Через сина відомого бізнесмена загинули двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути