пʼятниця, 20 січня 2012 12:13

Через снігопад Київ став у заторах

Через снігопад Київ став у заторах

Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов на екстреній нараді доручив всім комунальним службам столиці вивести на вулиці міста всю снігоприбиральну техніку.

"Зима вирішила віддати нам борги. Однак в арсеналі міста достатньо снігоприбиральної техніки, щоб швидко впоратися з негодою. Ми повинні докласти максимальні зусиль, тому що зараз ситуація на дорогах надзвичайно складна. Я особисто буду контролювати роботу всіх служб", - сказав Попов на нараді, повідомляє прес-служба КМДА.

Він доручив своєму першому заступнику Олександру Мазурчаку особисто об'їхати з перевіркою вулиці міста і за результатами провести ще одну оперативну нараду з питань роботи комунальних служб в умовах негоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За чотири дні випала двомісячна норма опадів

За даними КМДА, у зв'язку зі снігопадом 20 січня і на вихідних 21-22 січня КК "Київавтодор" проводить роботу з очищення доріг та вивезення снігу з автошляхів столиці.

На даний момент на дорогах працює близько 300 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки.

Як повідомляє сайт videoprobki.ua, завантаженість доріг столиці в п'ятницю вранці склала 52%.

"На даний момент веб-камери проекту "Відеопробки" зафіксували 29 заторів і 27 тягучок. На всіх мостах Києва величезні затори в бік правого берега", - сказано в повідомленні.

Крім того, за даними сайту, в Києві в районі вулиць Дорогожицька і Мельникова відбулося ДТП - зіткнулися два автомобілі, що призвело до часткового перекриття дорожнього руху.

Серйозні проблеми в п'ятницю вранці і з рухом трамваїв на лівому березі Києва. Людям доводиться користуватися іншим видом транспорту або добиратися до пункту призначення пішки.

Зараз ви читаєте новину «Через снігопад Київ став у заторах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути