пʼятниця, 21 грудня 2012 14:42

Через негоду траспортний колапс спіткав схід України
5

Фото: Фото: Прес-служба МНС

З 16 по 21 грудня внаслідок несприятливих погодних умов в Артемівському районі сталося порушення руху автомобільного транспорту на автошляху Т 13-02 КПП "Танюшевка-Старобельськ-Артемівськ" на ділянці між км 155+100 (межа Луганської області) – км 185+580 (автодорога М 03).

Про це повідомили у прес-службі МНС у Донецькій області.

"За цей період зі снігових заметів визволено 57 вантажних, 18 легкових автомобілів та 13 мікроавтобусів. Фактів переохолодження населення та особового складу, залученого до проведення робіт, не допущено", - розказали донецькі рятівники.

У зв'язку з загрозою безпеки дорожнього руху на даній ділянці автошляху керівництвом Служби автомобільних доріг Донецької області було прийняте рішення про закриття ділянки дороги для проїзду автомобільного транспорту до межі з Луганською областю з 11:00 20 грудня до 06:00 21 грудня. Рух транспортних засобів до Лисичанська здійснювався по автошляху "Красноармійськ-Артемівськ-Михайловка" через Попасне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МНС направило до місця затору на Львівщині 200 рятувальників і 40 одиниць техніки

За останню добу розчистили 2 км дороги від снігових заметів висотою до 2 метрів між селищами Берестове та Спірне та 4 км дороги від селища Спірне до межі Луганської області. Із снігу визволена та виведена колона з 14 вантажних автомобілів, 1 мікроавтобусу та 1 легковика, які прямували до Лисичанська.

МНСники розповіли, що 1 вантажний автомобіль "MAN" через технічну несправність гальмової системи залишився на автошляху біля селища Спірне. Водій розміщений в пункті обігріву у селищі Берестове. Допомога по ремонту автомобіля буде надана Артемівською райдержадміністрацією.

До ліквідації снігових заметів залучалось 10 одиниць техніки, 36 працівників різних служб.

Станом на 02:45 21.12.2012 роботи щодо визволення із снігових заметів автомобілів та розчищення дороги завершені. Підрозділи, які були залучені до проведення аварійно-рятувальних робіт, повернені до місць постійної дислокації.

Зараз ви читаєте новину «Через негоду траспортний колапс спіткав схід України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути