неділя, 06 грудня 2020 18:10

Іноземець отруїв знайомих під час застілля
3

В Одесі 33-річний чоловік отруїв і пограбував знайомих, які запросили його в гості.   Одна людина загинула
Фото: od.npu.gov.ua
В Одесі 33-річний чоловік отруїв і пограбував знайомих, які запросили його в гості.   Одна людина загинула
В Одесі 33-річний чоловік отруїв і пограбував знайомих, які запросили його в гості.   Одна людина загинула

В Одесі 33-річний чоловік отруїв подружню пару і жінку, які запросили його в гості. Після цього він викрав в них прикраси і цінне майно.

Господар будинку – помер, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Подружня пара запросила до себе додому подругу та знайомого, щоб їх познайомити. Під час застілля компанія вживала алкоголь, який приніс із собою гість. Зі слів жінок, згодом їх почало хилити в сон, а прокинувшись вранці з відчуттям нездужання, вони побачили тіло господаря оселі. Гостя в квартирі не було, а разом з ним зникли три мобільних телефони, золоті прикраси, гроші та банківські картки", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На столичному вокзалі бійця АТО отруїли і пограбували

Чоловіка, уродженця однієї з країн Закавказзя, затримали у орендованій ним квартирі. Там же знайшли і викрадені прикраси. Місце перебування решти майна ще встановлюється. Як виявилося, минулого місяця суд відпустив його під цілодобовий домашній арешт за майнові злочини. Зараз він затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські кваліфікували дії іноземця як розбій та умисне вбивство з корисливих мотивів. Причину смерті господаря житла встановлять після судмедекспертизи. Щоб знайти в організмі постраждалих отруйні речовини, у них відібрали біологічні зразки.

У Києві затримали злочинну парочку, яку підозрюють у вбивстві з корисливих мотивів. Чоловік із жінкою орендували частину будинку в Умані Черкаської області й отруїли господарів. Під час спільного обіду дивним чином подружжя заснуло. Жінка прокинулася, коли гостей вже не було, як і власних чималих збережень. Тіло чоловіка, померлого від отрути, лежало поряд.

Зараз ви читаєте новину «Іноземець отруїв знайомих під час застілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути