четвер, 17 січня 2013 11:08

Індонезія потерпає від повені. Вже затопило президентський палац
10

Фото: Фото: Reuters

У столиці Індонезії Джакарті затопило президентський палац, повідомляє в четвер, 17 січня. Місцями на території президентського комплексу рівень води досяг 30 сантиметрів.

В останні дні на Індонезію обрушилися сильні зливи, що викликали повені. Особливо важка ситуація склалася у Джакарті.

У четвер, 17 січня, рівень води в деяких районах столиці перевищив три метри. Громадський транспорт в індонезійській столиці працює з перебоями. Із затоплених районів евакуюють жителів. За офіційними даними, в результаті повеней загинули дві людини, повідомляє Agence France-Presse. Без даху над головою залишилися майже десять тисяч чоловік.

У зв'язку з повінню глава держави Сусіло Бамбанг Юдхойоно був змушений перенести ряд зустрічей, зокрема, з президентом Аргентини Крістіною Фернандес де Кіршнер. Юдхойоно відвідав постраждалі райони, а також оглянув затоплений палац. "Затоплення палацу не проблема. Нашим головний пріоритетом повинна бути евакуація жителів", - передає місцеве агентство з надзвичайних ситуацій слова президента.

Сезон дощів в Індонезії триває приблизно півроку. В результаті випадання опадів розливаються річки і сходять обвали. У листопаді 2012 року жертвами повені на острові Сулавесі стали 11 осіб, семеро пропали без вісті.

Зараз ви читаєте новину «Індонезія потерпає від повені. Вже затопило президентський палац». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути