Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2012 13:49

Інцидент з порохом у дніпропетровському трамваї: 7 людей досі у лікарні

Інцидент з порохом у дніпропетровському трамваї: 7 людей досі у лікарні
У лікарні опинилася вагітна жінка і підліток. Фото: en.wikipedia.org

В результаті спалаху пороху в трамваї № 1 у Дніпропетровську в понеділок медична допомога була надана 11 постраждалим, в тому числі чоловікові, який перевозив небезпечні речовини і став винуватцем пригоди, повідомили в Головному управлінні охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації.

У понеділок було госпіталізовано 10 осіб, однак за станом на 12.00 вівторка троє з них вже виписані.

Таким чином, в лікарнях Дніпропетровська залишається 7 осіб, у тому числі 16-річний підліток і вагітна жінка. П'ятеро людей з опіками різного ступеня тяжкості перебувають у міській лікарні № 2, вагітна жінка з легким ударом ноги в пологовому будинку №1, і ще одна людина з діагнозом "гіпертонічний криз" перебуває в міській лікарні № 9.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інцидент у трамваї не має ніякого відношення до квітневого теракту — прокуратура

В облдержадміністрації відзначили, що всі постраждалі почуваються задовільно. Троє виписаних із стаціонару зараз переведені на амбулаторне лікування.

За словами представників правоохоронних органів, чоловік, винний у займанні пороху, був оглянутий "швидкою допомогою" і йому була надана медична допомога, проте він не потребував госпіталізації. В даний час він вже повернувся додому в Токмак Запорізької області, де перебуває під підпискою про невиїзд.

Як повідомлялося, в понеділок в Дніпропетровську о 13.45 у вагоні трамвая №1 стався інцидент: громадянин України 1978 р.н., житель міста Токмак Запорізької обл., який перевозив придбані в той же день в спеціалізованому магазині 2 банки з мисливського пороху і капсулі для мисливських патронів, упустив пакет з вогненебезпечними предметами, в результаті чого сталося займання мисливського пороху. За первинною інформацією, в результаті інциденту отримали легкі опіки і були госпіталізовані 9 осіб, згодом з'явилася інформація про 10 постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «Інцидент з порохом у дніпропетровському трамваї: 7 людей досі у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути