вівторок, 11 червня 2019 18:27

Іменинницю розрубав і викинув у річку її знайомий

Іменинницю розрубав і викинув у річку її знайомий
На Сумщині 33-річну жінку вбив у її день народження знайомий. Фото - РБК-Україна

В одному із сіл Липоводолинського району на Сумщині раніше судимий 40-річний чоловік убив знайому в її 33-й день народження. Підозрюваний задушив свою жертву. А потім розрубав тіло на шматки та викинув у річку.

Про зникнення жінки до поліції повідомив її чоловік 4 червня. Поліцейські розпочали пошуки зниклої. Під час слідчих дій та опитування місцевих жителів з'ясувалося, що останнім жінку бачив саме 40-річний односелець, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Уже під час першої з ним бесіди у нас виникли підозри, що саме цей чоловік причетний до зникнення жінки. Торік звільнився з місць позбавлення волі. Має кілька судимостей. Для того, щоб підтвердити чи спростувати ці підозри, йому запропонували пройти відповідні дослідження на поліграфі. І фахівець-графолог підтвердив, що чоловік й справді приховує від нас правду", - коментує Дмитро Марков, заступник начальника Липоводолинського відділення поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати вила від болю: 7-річну дівчинку вбив і розчленував хрещений батько

Підозрюваний зізнався у вбивстві своєї односельчанки. І розповів про обставини злочину.

"За його словами, жінка під час розмови ущипливо пригадала йому його кримінальне минуле. Тож він розлютився. Накинувши їй на шию взуттєвий шнурок, задушив. Аби приховати злочин і уникнути покарання за вчинене, виніс мертве тіло до лісу, розрубав, запакував у поліетиленові мішки та викинув у річку. Поліцейські знайшли у вказаному ним місці тіло жінки і направили на експертизу", - додав Марков.

Підозрюваний затриманий. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні вбивства та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне можуть ув'язнити на 15 років.

У Приморському районі Маріуполя жінка виявила пакет із фрагментами людського тіла. Пакунок викинув сусід жінки і втік. Підозрюваного затримали на вулиці Кавказькій. Ним виявився 34-річний містянин. У його дворі знайшли тулуб убитого. Ним виявився дід підозрюваного.

Зараз ви читаєте новину «Іменинницю розрубав і викинув у річку її знайомий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути