Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 13:11

Мав множинні забої обличчя, рук і ніг: помер в'язень Лук'янівського СІЗО

Мав множинні забої обличчя, рук і ніг: помер в'язень Лук'янівського СІЗО
У Києві в одній з лікарень помер 22-річний чоловік, якого доставили туди з Лук'янівського СІЗО. Фото - Обозреватель

У Києві в одній з лікарень помер 22-річний чоловік, якого доставили туди з Лук'янівського СІЗО. У чоловіка діагностували множинні забої обличчя, рук і ніг, а також закриту черепно-мозкову травму.

Лікарям пацієнт не повідомив, що з ним сталося. Медикам врятувати потерпілого не вдалося, передає "Обозреватель".

Помічник заступника міністра юстиції Юрій Маслак розповів, що заарештований 3 квітня був узятий під варту районний судом за крадіжку. Він також зазначив, що чоловік раніше був судимий.

"Після прибуття до Київського слідчого ізолятора 3 квітня, засуджений був поміщений в камеру №14, де вів себе неадекватно і виявляв буйство. 5 квітня молодий чоловік був переведений в камеру №263 (в ній перебувають ув'язнені або засуджені з психічними розладами) з діагнозом: забій, садна, і гематоми обличчя. На місце була викликана слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління поліції ", - розповів Маслак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилось відео, як помер затриманий поліцією 22-річний львів'янин у салоні гральних автоматів

За його словами, стан здоров'я ув'язненого погіршувався, тому він був госпіталізований в лікарню швидкої медичної допомоги, де і помер 9 квітня. Відзначається, що при огляді тіла померлого видимих ​​ознак насильницької смерті виявлено не було, проте остаточну причину смерті встановить судмедекспертиза.

У камері Миколаївського слідчого ізолятора знайдено тіло Дмитра Леонова, соратника кримінального авторитета Михайла Титова, відомого як "Мультик". За даними правоохоронців, на тілі підозрюваного Дмитра Леонова не знайдено явних ознак насильницької смерті. У зв'язку зі смертю поліція розпочала кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство без кваліфікуючих ознак.

Зараз ви читаєте новину «Мав множинні забої обличчя, рук і ніг: помер в'язень Лук'янівського СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути