Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2023 16:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Ігнат повідомив, скільки високоточних далекобійних ракет залишилося у Росії

Ігнат повідомив, скільки високоточних далекобійних ракет залишилося у Росії
Наразі важко сказати, скільки ворог готовий витрачати далекобійних ракет під час обстрілів, зазначив речник Повітряних сил Юрій Ігнат. Фото: Укрінформ

У Росії залишилось близько 900 високоточних далекобійних ракет.

Кілька сотень кожного типу. Про це свідчать офіційні дані Головного управління розвідки України, повідомив в ефірі телемарафону речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Як розповів Ігнат, наразі важко сказати, скільки ворог готовий витрачати далекобійних ракет під час обстрілів. Наприклад, "Кинджали" терористи застосовують не часто.

"Ми бачили пік у травні-червні, коли вони атакували - "Кинджали", балістика і крилаті ракети тоді одночасно летіли. Носіїв для "Кинджалів" у них достатньо, а от самих ракет не так багато",- зауважив речник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін умисно влаштував атаку "Кинджалами" під час прямої лінії

За словами Ігната, відповідно до офіційних даних від Головного управління розвідки, у росіян є близько 900 високоточних далекобійних ракет - кілька сотень кожного типу. Зокрема ворог продовжує їх виготовляти, втім, не так багато, як торік.

"Тому застосування зараз балістичних ракет "Іскандер-М" чи С-400, а також "Кинджалів" не є чимось новим для України. Усе це вже "пережували" неодноразово. Тому маємо сьогодні такий результат, добре все збивається", - підсумував Ігнат.

14 грудня Повітряні сили Збройних сил України зафіксували зліт російського винищувача МиГ-31К ПКС з аеродрому Саваслейка Російської Федерації.

Росіяни вдарили "Кинджалом" по Старокостянтинову на Хмельниччині.

Зараз ви читаєте новину «Ігнат повідомив, скільки високоточних далекобійних ракет залишилося у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути