середа, 26 вересня 2018 18:18

"Хто покриває замовників?" - Катерина Гандзюк записала відеозвернення

"Хто покриває замовників?" - Катерина Гандзюк записала відеозвернення
Співробітниця Херсонської міської ради Катерина Гандзюк, яку облили сірчаною кислотою, опублікувала відеозвернення до громадськості та української влади. Фото - Facebook

Співробітниця Херсонської міської ради Катерина Гандзюк, яку облили сірчаною кислотою, опублікувала відеозвернення. Подякувала за гарні та погані слова. І ті, й ті мотивують якнайшвидше вийти з лікарні.

"Так, я знаю, що виглядаю зараз погано. Але мене лікують українські лікарі. І я точно знаю, що виглядаю набагато краще, ніж справедливість і правосуддя в Україні. Тому що їх не лікує ніхто. Мені важко записувати це звернення. Але це набагато простіше, ніж нашій країні перетравлювати всю цю величезну кількість "регіоналів", сепаратистів, мусорів, яку вона має перетравлювати, щоб вижити", — каже Гандзюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арештували підозрюваних у нападі на Катерину Гандзюк

Головне питання, яке сьогодні найбільше цікавить активістку – хто замовив напад на неї та ще 39 активістів у різних містах країни.

"Хто замовив усіх цих людей? Хто покриває замовників? Чому така кількість розслідувань саботується? Чому ми маємо терпіти, поки найактивніших із нас вбивають та калічать?", — питає Катерина Гандзюк.

На Катерину Гандзюк напали 31 липня біля під'їзду власного будинку. Невідомий чоловік облив її кислотою та втік. Отримала понад 30% опіків. За підозрою у злочині затримали 5 чоловіків, троє із них – колишні учасники АТО.

Зараз ви читаєте новину «"Хто покриває замовників?" - Катерина Гандзюк записала відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути