пʼятниця, 13 листопада 2020 15:20

Хотів налякати: підліток вдарив електрошокером фельдшерку

Хотів налякати: підліток вдарив електрошокером фельдшерку
У Черкасах 17-річний напав на фельдшерку та водія швидкої, які приїхали до нього на виклик Фото: echokieva.com

У Черкасах 17-річний напав на фельдшерку та водія "швидкої", які приїхали до нього на виклик. Постраждала і баба підлітка.

Хлопець викликав "швидку", бо йому боліло серце. Напередодні отримав удар електрошокером. Коли медики приїхали на виклик і оглянули його, діагноз не підтвердився. Підліток почав поводитися неадекватно, вразив фельдшерку електрошокером, а водія грозився вбити. Перепало й бабі, повідомила прессекретар Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської облради Ірина Назарок, передає tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік із ножами напав на працівників "швидкої"

"На виклику 21-річна фельдшерка зробила ЕКГ і виміряла тиск пацієнту. Медичні маніпуляцї молодик супроводжував нецензурною лексикою. Скарги хлопця не підтвердилися. Тож медпрацівник пояснила, що для госпіталізації причин немає", - розповіли у пресслужбі лікарні.

Хлопець почав сперечатися з медиком та бабою і розкидати речі, які потрапляли під руку. Вхідні двері були замкнені, тож фельдшер не могла вийти. Потім хлопець почав кулаками трощити все та витягнув електрошокер.

"Він ударив бабу, на фельдшерку прийшовся удар електрошокером. До того ж обіцяв ще вийти ''убити водія "швидкої" та розтрощити й автомобіль''. Медик повідомила диспетчера про напад і попросила допомоги. Викликали Державну службу охорони та поліцію. В цей час хлопець вибіг із квартири. Бригада чекала допомоги в автомобілі "швидкої", доки неадекватний пацієнт ховався за гаражами", - розповіли в лікарні. За 10 хв. хлопець сам підійшов до служби охорони й почав розказувати, що він ''просто хотів налякати''.

Зараз фельдшерка перебуває в лікарні. Після нападу в неї було порушення серцевого ритму, піднявся тиск та під час зняття ЕКГ жінка знепритомніла. Наслідки ураження електрострумом вона може відчувати ще кілька днів.

У місті Кам'янське Дніпропетровської області стався інцидент. Підліток накинувся з ножем і пограбував медиків швидкої допомоги, які приїхали на виклик до його матері.

Зараз ви читаєте новину «Хотів налякати: підліток вдарив електрошокером фельдшерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути