понеділок, 12 вересня 2011 09:56

Хокеїст "Локомотива", який вижив в авіакатастрофі, помер після операції

Хокеїст "Локомотива", який вижив в авіакатастрофі, помер після операції

Єдиний хокеїст ярославського "Локомотива", якому вдалося вижити під час аварії Як-42 під Ярославлем, помер у лікарні після операції. Про це повідомили в адміністрації Інституту хірургії імені Вишневського, куди спортсмен був доставлений на лікування.

"Вранці 12 вересня, незважаючи на проведену терапію з використанням усіх можливих сучасних методів лікування, Олександр Галімов помер від опіків, несумісних з життям", - повідомили в медустанові.

Напередодні він переніс складну операцію з пересадки трахеї, так як у нього були обпалені органи дихання. Після цього він перебував під пильним наглядом медиків, але лікарі, як і раніше, відмовлялися робити які-небудь прогнози.

Після того як Галімова госпіталізували після авіатрагедії, хокеїст був підключений до апарату штучного дихання. У нього були великі опіки, сильний забій правої легені. На наступний день після госпіталізації, він з ярославської лікарні ім. Соловйова був доставлений до Москви в Інститут хірургії імені Вишневського.

Нагадаємо, усього на борту перебували 45 людей: 37 пасажирів і вісім членів екіпажу. Крім того, в аварії загинули три українця.

 

Зараз ви читаєте новину «Хокеїст "Локомотива", який вижив в авіакатастрофі, помер після операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути