Ексклюзиви
пʼятниця, 12 липня 2019 09:25

Хлопчик зламав у дитсадку обидві руки, поки вихователі слухали політагітацію

Хлопчик зламав у дитсадку обидві руки, поки вихователі слухали політагітацію
На Закарпатті в дитячому садку 5-річний Артем зламав обидві руки. Вихователі в цей час слухали агітацію кандидата в депутати. Хлопчикові навіть не викликали "швидку". Фото - mukachevo.net

На Закарпатті у дитячому садку 5-річний Артем зламав обидві руки. Вихователі у цей спілкувалися з політиком, який проводив передвиборчу агітацію.

Трагедія сталася у Коритнянському дошкільному закладі. Половина працівників дитячого садка залишили робоче місце і вирушили до сільради на зустріч із кандидатом у депутати. Педагоги, які залишилися в дитячому садку, просто не могли встежити за дітьми, повідомляє телеканал Sirius.

Хлопчик катався на гірці та двічі впав. Швидку допомогу дитині батьки викликали самостійно, бр адміністрація садочка цього не зробила. Хлопчик дорогою декілька разів непритомнів. Зараз він не може самостійно навіть попити води, бо обидві руки у нього в гіпсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихователька указкою зламала дитині палець

Матір Артема не звинувачує вихователів, які були з дітьми, бо 3 вихователя не можуть впоратися відразу з 3-ма групами дітей одночасно. Крім того, вона повідомила, що інших вихователів на зустріч із політиком відправили примусово – таке розпорядження дав голова сільради. Той заперечує примусову зустріч і каже, що не має до цього жодного відношення. Це підтверджує і завідуюча дитсадка.

У сільраді створили спеціальну комісію, яка проведе службове розслідування і встановить винного у каліцтві дитини.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Але батьки писати заяву на виховательку відмовилися. Вважають, що відповідати за інцидент має не тільки вона.

Із вікна 2-го поверху дитячого садка №9 у райцентрі Броди на Львівщині вистрибнув 5-річний Назар Третяк. У результаті падіння зламав ногу. Не хотів бути у закладі. Того ранку дитячий психолог Наталя Жаркова переконала малого залишитися. Назар попросився до туалета і не повернувся.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик зламав у дитсадку обидві руки, поки вихователі слухали політагітацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути