пʼятниця, 20 січня 2012 20:36

Хлопчик, який вижив у рівненській ДТП: "Усі лежали в крові й кричали"

Хлопчик, який вижив у рівненській ДТП: "Усі лежали в крові й кричали"

Перевищення швидкості та погано очищена дорога - це дві причини аварії на в'їзді до Рівного, в якій загинули 9 людей, повідомляє ТСН.

Ілля Абрамчук - один з одинадцятьох пасажирів, що вижили в цій ДТП. Хлопчику здалося, що водій поспішав. Пригадує, йому здалося, що той кудись поспішає. Перед Рівним той почав їхати швидше і не втримав керма на слизькій дорозі.

"Коли побачив, що його розвертає, я почав притискатись до крісла, щоб не навалило нічим. Потім встаю, всіх майже не було в маршрутці, всі лежали в крові, кричали", - згадує Ілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на Рівненщині загинули дев'ятеро людей

У цій аварії постраждав і брат Іллі. Їхня мати вже добу чергує під реанімацією. Її другий син, а також іще одна дівчинка знаходяться у тяжкому стані, і зараз борються за життя.

"У пацієнтки 15 років - в неї стан критичний, мабуть, нам не вдасться її врятувати. А дитинка 10 років, стан стабільно важкий, шанс на життя є", - розповів завідувач реанімаційного відділення Рівненської міської лікарні Валентин Королюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі прізвища людей, які загинули та постраждали в ДТП на Рівненщині

Керівник області запевняє, що ділянку, де сталась аварія, регулярно посипали піском та сіллю.

"Будемо досліджувати, і дуже детально, роль дорожніх служб, тому що це на в'їзді в місто, там таке заокруглення. Відповідно за нашими даними там було дуже слизько", - каже начальник слідчого управління УМВС України в Рівненській області Анатолій Грицишин.

Нагадаємо, 19 січня у Рівному сталася жахлива ДТП - зіткнулись мікроавтобус Volkswagen, який перевозив 18 пасажирів, з них 9 дітей, та вантажівка Renault. Семеро пасажирів загинули на місці. Ще двоє померли у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик, який вижив у рівненській ДТП: "Усі лежали в крові й кричали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути