Ексклюзиви
середа, 07 лютого 2018 15:38

Харківська ДТП: Зайцеву та Дронова залишили під вартою

Харківська ДТП: Зайцеву та Дронова залишили під вартою
У Харкові вперше в судовій залі зустрілися підозрювані у справі по ДТП на Сумській 20-річна Олена Зайцева та 49-річний Геннадій Дронов. Фото - 057

Підозрюваним у ДТП на Сумській в Харкові Олені Зайцевій та Геннадію Дронову продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права на заставу.

Вони залишаться в СІЗО до 7 квітня. Таке рішення сьогодні, 7 лютого, виніс суддя Київського районного суду Віктор Попрас.

Про продовження підозрюваним терміну запобіжного заходу 6 лютого клопотала прокуратура. Водій Lexus Олена Зайцева проти клопотання не заперечувала. А адвокат водія Volkswagen Геннадія Дронова просив суд змінити Дронову запобіжний захід із тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт з використанням електронного браслета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська ДТП: потерпілі повідомили про нові позови

Крім того, суддя призначив перше засідання розгляду справи по суті. Воно відбудеться 19 лютого о 14:00.

У Харкові вперше в судовій залі зустрілися підозрювані у справі по ДТП на Сумській 20-річна Олена Зайцева та 49-річний Геннадій Дронов. В обвинувальному акті слідство вважає винними обох учасників ДТП. При цьому немає згадок про опіати, які виявили в організмі Зайцевої після аварії. У прокуратурі підтвердили, що наркотичне сп'яніння вони довести не змогли.

Зараз ви читаєте новину «Харківська ДТП: Зайцеву та Дронова залишили під вартою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути