пʼятниця, 02 листопада 2012 14:54

Харків'янин зарізав чоловіка і жінку, яких запросив до себе у гості

Харків'янин зарізав чоловіка і жінку, яких запросив до себе у гості

1 листопада в квартирі однієї з багатоповерхівок на вулиці Героїв Праці були виявлені трупи чоловіка та жінки. Про це працівникам міліції чергової частини Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області повідомила 46-річна співмешканка хазяїна квартири.

До місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група, у складі слідчого, експертів-криміналістів. За зазначеною адресою працівники міліції виявили трупи невстановлених чоловіка та жінки, віком близько 30-40 років, з численними проникаючими ножовими поранення в області тулубу та шиї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсонець не зміг забути стару образу і встромив ножа в свого сусіда

Вже під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники карного розшуку встановили особу підозрюваного. Ним виявився 41-річний власник квартири, який цього дня приймав гостей – двох малознайомих йому людей на ім'я Сергій і Тетяна.

Під час спільного вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка, в ході якої господар схопив кухонний ніж та наніс ним смертельні поранення чоловіку та жінці.

Речові докази (ножі, одяг загиблих зі слідами речовини бурого кольору, відбитки пальців рук) вилучені. Тіла загиблих направлені до моргу. Слідчим відділом Московського райвідділу порушена кримінальна справа.

Зараз ви читаєте новину «Харків'янин зарізав чоловіка і жінку, яких запросив до себе у гості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути