вівторок, 31 жовтня 2017 09:06

Харківський суд відпустив водія, який убив шестеро людей

Харківський суд відпустив водія, який убив шестеро людей
В результаті аварії у 2008 році загинули шестеро осіб, серед них двоє дітей і одна вагітна жінка. Полтавець перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Фото - obozrevatel

Харків'янина Андрія Полтавця, засудженого в 2008 році за вчинену в нетверезому стані ДТП з шістьма загиблими, якого нещодавно затримали п'яним за кермом, суд відпустив на свободу під особисте зобов'язання.

В результаті аварії у 2008 році загинули шестеро осіб, серед них двоє дітей і одна вагітна жінка. Полтавець перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зайцева думала, що встигне проскочити" - патрульний, який першим приїхав на ДТП у Харкові

Суд визнав Потавца винним і призначив йому найсуворіше з можливих тоді покарань – 10 років. Однак у вересні 2015 року йому вдалося звільнитися умовно-достроково. Однак у нього ще на три роки була заборона на керування автомобілем.

Однак у серпні 2017-го він знову сів за кермо будучи нетверезим. Чоловіка затримали патрульні на вулиці Молочній без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп'яніння, коли той керував авто. Його особу встановили за паспортом, якого у Полтавця при собі теж не було, документи йому привезли близькі.

Патрульні склали адмінпротокол, суд визнав його винним і оштрафував за водіння у нетверезому вигляді. Тим часом, в прокуратурі підкреслили - після виходу з в'язниці достроково, протягом 3 років засуджений не мав права керувати транспортними засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий поет випав із вікна

Відкрито кримінальне провадження за статтею "Ухилення від покарання", минулого тижня йому оголосили про підозру. Як запобіжний захід прокуратура вимагає цілодобовий домашній арешт, із застосуванням електронного браслета. Кажуть - в іншому випадку він може переховуватися від слідства або впливати на хід розслідування.

У Харкові попрощались із шостою жертвою дорожньої аварії 24-річною Діаною Берченко.

Зараз ви читаєте новину «Харківський суд відпустив водія, який убив шестеро людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути