Ексклюзиви
середа, 23 березня 2011 11:29

Харківський даішник матом і бітою захищав колег від камери автомобілістів

Харківський даішник матом і бітою захищав колег від камери автомобілістів

В Інтернет потрапило відео, на якому видно, як невідомий чоловік битою погрожує двом автомобілістам, які з салону своєї машини знімали роботу інспекторів. Пізніше з'ясувалося, що битою погрожував капітан ДАІ Харківського району.

За словами Сергія (прізвище не повідомляється), автора відео, в понеділок увечері він з товаришем виїхав на Окружну дорогу, де їхню увагу привернули інспектори ДАІ, які несли службу на приватному автомобілі, пише "Сегодня".

Сергій припаркувався неподалік і почав знімати правоохоронців за допомогою відеофіксатора (пристрій, що знімає дорогу попереду автомобіля).

Незабаром до машини інспекторів під'їхав "Міцубіші Лансер", водій якого почав про щось спілкуватися з ДАІшниками. За словами Сергія, саме цю машину вони за кілька хвилин до цього бачили біля іншого патруля. "Через час "Лансер" здав назад і майже впритул під'їхав до нашої машині", - розповів автор відео.

З машини вийшов чоловік і в грубій формі поцікавився, чим молоді люди займаються. Після нетривалого діалогу він узяв з багажника биту і запропонував Сергію вийти з машини.

"Пацани говорять, що ти за даішниками любиш полювати?... У тебе дзеркала міцні на машині? А якщо битою уе**ть? Я тобі даю рівно хвилину, щоб тебе тут і слід прохолов. Якщо я тебе ще раз десь побачу, якщо мені пацани подзвонять!.." - сказав чоловік.

Інспектори на приватній дев'ятці на той час вже від'їхали. Запис розмови Сергій вирішив викласти на одному з автомобільних форумів міста. Вже через кілька годин з'ясувалося, що машина зареєстрована на 30-річного Владислава Володимировича Сучова - співробітника відділу ДАІ Харківського району.

У ДАІ підтвердили, що капітан Сучов у них дійсно працює. Натомість сам інспектор говорити про відеоролик не захотів.

"Ніякого ролику я не бачив, на Окружній я позавчора не був. "Лансер" синього кольору у мене був, але я його продав. По телефону говорити не хочу. Якщо б я був впевнений, що ви мене не пишете...", - сказав Сучов.

В Департаменті ДАІ повідомили, що "за вказівкою начальника Департаменту ДАІ МВСУ вживаються заходи щодо встановлення обставин пригоди, за результатами буде дана правова оцінка".

Автомобілісти називають Сучова "сутенером", завдання якого - збирати "виручені" за день гроші, адже за правилами даішники не можуть мати при собі великої суми готівки, а місце на Окружній - "хлібне": на перехресті встановили знак "тільки прямо" - з тих пір інспектори чергують з 7.30 до 9.00 і з 17.00 до самої ночі.

Нагадаємо, нещодавно вже стався гучний скандал навколо ДАІ. В Інтернеті з'явилось відео, на якому один з високопоставлених чиновників інспекції диктує підлеглим "план" штрафів, без виконання якого вони не мають права закінчити свою зміну. Вказівки керівництва ДАІ також супроводжувались добірним матом.

Зараз ви читаєте новину «Харківський даішник матом і бітою захищав колег від камери автомобілістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути